Bantuan Prihatin Pahang

Bantuan Prihatin Pahang, Ada 2 pilihan samada anda hantar dokumen dengan pergi terus cawangan hasil yang terdekat dengan anda ataupun boleh sahaja e mail rayuan berserta butiran yang diperlukan

Boleh datang ke mana-mana cawangan Lembaga Hasil Dalam negeri LHDN yang terdekat dengan anda dengan bawa dokumen yang dapat membuktikan rekod syarikat anda yang berdaftar dengan SSM tiada sebarang pendapatan atau bukti syarikat tersebut tidak aktif

Bantuan Prihatin Pulau Pinang

Bantuan Prihatin Pahang

bila sy masuk bsh semakan status bayaran fasa 2 …dia tunnjuk sy pergi ke tempat pejabat hasil LHDNM… masa sekarang kita dah tak boleh keluar rumah dan pejabat semua tutup macam mn kita nak kemaskini… Lagi pun bantuan tak dapat lagi nak tak tahu mcm mn skrg… Tolong sy mcm mn skrg…

LHDN membayar kepada saya melalui baucar disebabkan pihak LHDN tidak mendapat no akaun lender saya .saya telah membuat semakkan semula pada tahun 2019 dan telah memberi no akaun isteri saya saperti di arahkan pihak LHDN sekian terima kasih

Semakan status BKM bagi application baharu atau kemaskini rayuan akan dibuka pada tarikh yang akan diumumkan oleh LHDNM atau MOF.

Sekiranya anda ingin membuat pembatalan permohonan, ia boleh dibuat secara handbook dengan mengisi borang yang dikongsikan di bawah dan hantar ke pejabata LHDN yang berdekatan.

Dibawah rm2000 , saya ibu tunggal yg mendapat sara hidup,dan saya layak mendapat rm1600 seperti mana yang PM umumkan, saya nampak LHDN suka2 hati saya mendapat status bujang , saya kalau blh tak mahu panjangkan cerita ni, tapi nampak LHDN suka2 hati je untuk kelayak ibu tunggal seperti saya Bantuan Prihatin Pahang.

Selepas anda klik semak, maklumat BPN akan dipaparkan. Standing permohonan juga dipaparkan sama ada anda lulus atau tidak. Selain itu, maklumat jumlah amaun yang diterima juga dinyatakan.

* Hati-hati dan berwaspada dengan Web-site-Web page palsu dan sms palsu yang meminta anda isi borang permohonan on-line atau apa sahaja yang mencurigakan, pastikan web rasmi kerajaan baru buat permohonan.

Bantuan Prihatin Nasional 3.0

Want to know like This is actually the newest and legal site to make an application for the PRIHATIN deals and wish to know as whether it is avaialable on April 1st 2020?

Untuk mereka yang dah berubah position juga seperti baru berkahwin, bercerai atau bertambah bilangan anak boleh mengemaskini software juga

Bujang atau ibu bapa tunggal / balu / janda / duda yang tidak melaporkan anak pada permohonan BSH 2020; dan

Di kesempatan ini, kami ingin menyampaikan pesanan daripada Kementerian Kewangan agar berhati-hati dengan scammers. Pastikan anda tidak mengisi sebarang borang secara on the net mahupun offline dan memberikan butir-butir anda.

There may be a problem between Cloudflare’s cache along with your origin web server. Cloudflare screens for these mistakes and instantly investigates the induce.

Menurut beliau, bayaran tersebut akan dibuat sekali kepada mereka yang ada membuat permohonan baharu serta mereka yang telah lulus dalam rayuan Bantuan Prihatin Pahang.

Next Post Previous Post